Genjeshtrat e Portaleve

Continue ReadingGenjeshtrat e Portaleve

Goditja e postbllokut KPV 14.5mm HMG nga snajperisti Shqiptar (DISTANCA: 1800m)

Goditja e postbllokut KPV 14.5

Continue ReadingGoditja e postbllokut KPV 14.5mm HMG nga snajperisti Shqiptar (DISTANCA: 1800m)

“Nga udhëzimi në xhihad”

Continue Reading“Nga udhëzimi në xhihad”

Situata e Ukrainës dhe mësimet prej saj

Ebu Katade el Albani (përgjegjës i xhematit Alban)

Continue ReadingSituata e Ukrainës dhe mësimet prej saj